Overzicht standpunten politieke partijen GON

RONA heeft de diverse verkiezingsprogramma’s bekeken op zaken die te maken hebben met het spoorgoederenvervoer door Oost-Nederland. We hebben ons beperkt tot de partijen die nu in de Tweede Kamer zitten. Partijen die bij bepaalde standpunten niet genoemd worden, is t.a.v. dat aspect niets gevonden. Wanneer partijen uitspraken doen zullen deze worden meegenomen.

2 reacties op “Overzicht standpunten politieke partijen GON

  1. Het lijkt mij duidelijk er is maar 1 partij die er echt geen doekjes om wind allemaal SP stemmen dus.

    Die vage teksten van veel partijen zijn een slag om de arm voor als het echt gaat spelen toch van de partij te zijn en voor te stemmen.

  2. Ik heb al eerder een protest laten horen,je hoort echter nooit meer iets terug.Ik woon aan de johannaweg in hengelo ov en heb veel scheuren in mij huis,oorzaak de treinen vooral goederenvervoor je huis trilt gewoon de voegen vallen uit de muur.
    Nu met de verkiezingen hoor je alle politicasters er over dat het trein verkeer niet door hengelo moet,als de verkiezingen voor bij zijn draaien ze ons weer de kont toe.Ik hoop dat NO–RAIL blijft protesteren.

    veel succes,

    Tonny Visser

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>